Alias Aarre

”Onni asuu ympärilläsi.”
Kuvauspaketti perheelle, suvulle tai ystäväjoukolle. Räätälöity kokonaisuus miljöössä tai studiossa.

180 €

Sis. 3 kpl kuvia muistitikulla.
Lisäkuvat samasta tiedostosta/kuvasta 20 € / kpl 21x30cm koossa.
Viikonloppulisä 100 €.


Ajanvaraus ja suunnittelu

Tule käymään tai soita meille numeroon 040 774 7226 ja kerro toiveesi. Varaamme sopivan kuvausajan sekä tarvittaessa myös ajan yhdessä kanssasi tehtävään kuvaussuunnitteluun.
Tullessasi kuvaussuunnitteluun et tarvitse valmista ideaa, vaan pääset keskustelemaan ajatuksistasi kanssamme. Jos mielessäsi on tietty kuvaustyyli, ota mukaan näytettäväksi samankaltaisia kuvia tai kuvalinkkejä. Inspiroidutaan niistä yhdessä ja suunnitellaan juuri sinun näköisesi kuvaus!
Ryhmäkuvassa kannattaa kiinnittää huomiota pukeutumiseen ja siihen, onko kyseessä juhla vai arkisempi vaatetus. Kuvasta tulee kivan näköinen, kun kaikki ovat pukeutuneet yhteneväisen teeman mukaisesti. Vinkkejä pukeutumiseen ja kuvausteemaan voit saada tarvittaessa myös kuvaajalta.

Kuvauspäivänä

Saapukaa kuvaukseen ajoissa, jotta ehditte rentoutua hetken ennen kuvausta. Kuvausvaatteet voitte pukea päälle myös studiollamme. Kuvaus vaatii yhteistä keskittymistä, joten älä tule paikalle sairaana, vaan ilmoita esteestä mahdollisimman hyvissä ajoin.
Pienille lapsille paras kuvaushetki on päiväunien jälkeen, jolloin lapsi on virkeimmillään.

Kuvatilaus ja maksaminen

Kuvauspaketti maksetaan kuvauksen yhteydessä paikan päällä tai laskulla. Mikäli haluat tehdä lisäkuvatilauksen kuvauspakettiisi, voit maksaa sen tilauksen yhteydessä tai valmiita kuvia noudettaessa.
Kuviesi koevedokset ovat nähtävillä verkossa salasanalla suojattuna noin viikon päästä kuvauksesta. Koevedoksista voit valita mielestäsi parhaat kuvat, jotka käsittelemme ja viimeistelemme valmiiksi tiedostoiksi sekä kuvauspakettiisi kuuluviksi kuvatuotteiksi.
Kuvatilauksesi teet helposti sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä varaamalla asiointiajan studiollemme. Mikäli haluat tilata kuvistasi erilaisia lisätuotteita, ovat mallit niistä nähtävillä studiollamme. Tuotteita voit selata myös täällä.<
Tiedostot valitsemistasi ja sinulle käsitellyistä kuvista saat omaan käyttöösi täysin tulostus- ja käyttöoikeuksin. Koevedokset säilytämme verkossa 1,5 kk ja palautamme ne sinne nähtävillesi pyydettäessä.
Tuotteemme toimitetaan sinulle aina laadukkaasti pakattuna ja isommissa teoksissa valokuvaajan signeerauksella varustettuna. Valokuvatulosteissa käytämme erittäin laadukasta sertifioitua valokuvapaperia.

Tilauksen toimitus

Tilauksesi on valmis noudettavaksi studioltamme noin 4 viikon kuluttua tilauksesta. Ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä.
Halutessasi postitamme valmiit kuvat sinulle. Postituslisä tilauksiin on 19,90 €. Lunastamattomat työt laskutamme 1 kk:n päästä töiden valmistumisesta