Alias Alku

”Elämä on ihme.”
Odotus-/lapsikuvapaketti elämän alkutaipaleelta. Kaksi kuvauskertaa studiossa tai miljöössä: raskauskuva äidistä tai vanhemmista, sekä muotokuva vastasyntyneestä.

340 €

Sis. 2 kpl 21×30 cm valittua signeerattua kuvaa ja niiden tiedostot.
Viikonloppulisä 100 €.


Ajanvaraus ja suunnittelu

Tule käymään tai soita meille numeroon 040 774 7226 ja kerro toiveesi. Varaamme sinulle sopivan kuvausajan sekä tarvittaessa myös ajan kuvaajan kanssa tehtävään kuvaussuunnitteluun.

Tullessasi kuvaussuunnitteluun et tarvitse valmista ideaa, vaan pääset keskustelemaan ajatuksistasi kanssamme. Jos mielessäsi on tietty kuvaustyyli, ota mukaan näytettäväksi samankaltaisia kuvia tai kuvalinkkejä. Inspiroidutaan niistä yhdessä ja suunnitellaan juuri sinun näköisesi kuvaus!

Raskausajan kuvaus kannattaa tehdä siinä vaiheessa, kun masu alkaa näyttää mielestäsi sopivan kokoiselta. Aivan viime tinkaan kuvausta ei kuitenkaan kannata jättää.

Raskauskuvissa kuvaaja ohjeistaa sinua läpi kuvauksen, joten sinun ei tarvitse osata mitään. Riittää, että tulet kuvaan sellaisena kuin olet. Meillä rento ilmapiiri takaa mahdollisuuden keskittyä täysillä kuvaushetkeen.

Pienen vauvan kuvauksen voit hyvin varata vasta syntymän jälkeen, kun olette jo hyvin kotiutuneet. Parhaimmat kuvat vastasyntyneestä saadaan otettua noin 2 viikon ikäisenä.

Molemmissa kuvauksissa koko perhe on tervetullut mukaan kuviin.

Kuvauspäivänä

Kuvauspäivänä saavu kuvaukseen ajoissa, jotta ehdit rentoutua hetken ennen kuvausta. Mikäli toiveissa on vähäpukeinen tai alastonkuva, niin vältä pukeutumista liian tiukkoihin vaatteisiin ennen kuvausta. Niin vältetään ikävät painaumat vartalossa.

Kuvausvaatteet voit vaihtaa päällesi myös studiollamme. Jos kuvausvaatteen valinta aiheuttaa päänvaivaa, voit ottaa mukaasi muutaman vaatevaihtoehdon niin itsellesi kuin vauvalle. Katsotaan yhdessä, mikä sopii suunniteltuun kuvausideaan parhaiten.

Pienille lapsille paras kuvaushetki on päiväunien jälkeen, jolloin lapsi on virkeimmillään. Kannattaa varautua myös syöttöhetkeen, ja joskus onkin hyvä tankata kesken kuvauksen, jotta vauva pysyy tyytyväisenä.

Mukaan kuvaukseen voit tuoda lapsen lempilelun tai muuta kuvaan haluamaasi rekvisiittaa.

Kuvaus vaatii yhteistä keskittymistä, joten älä tule paikalle sairaana, vaan ilmoita esteestä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Kuvatilaus ja maksaminen

Kuvauspaketti maksetaan kuvauksen yhteydessä paikan päällä tai laskulla. Mikäli haluat tehdä lisäkuvatilauksen kuvauspakettiisi, voit maksaa sen tilauksen yhteydessä tai valmiita kuvia noudettaessa.

Kuviesi koevedokset ovat nähtävillä verkossa salasanalla suojattuna noin viikon päästä kuvauksesta. Koevedoksista voit valita mielestäsi parhaat kuvat, jotka käsittelemme ja viimeistelemme valmiiksi tiedostoiksi sekä kuvauspakettiisi kuuluviksi kuvatuotteiksi.

Kuvatilauksesi teet helposti sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä varaamalla asiointiajan studiollemme. Mikäli haluat tilata kuvistasi erilaisia lisätuotteita, ovat mallit niistä nähtävillä studiollamme. Tuotteita voit selata myös täällä.

Tiedostot valitsemistasi ja sinulle käsitellyistä kuvista saat omaan käyttöösi täysin tulostus- ja käyttöoikeuksin. Koevedokset säilytämme verkossa 1,5 kk ja palautamme ne sinne nähtävillesi pyydettäessä.

Tuotteemme toimitetaan sinulle aina laadukkaasti pakattuna ja isommissa teoksissa valokuvaajan signeerauksella varustettuna. Valokuvatulosteissa käytämme erittäin laadukasta sertifioitua valokuvapaperia.

Tilauksen toimitus

Tilauksesi on valmis noudettavaksi studioltamme noin 4 viikon kuluttua tilauksesta. Ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä.

Halutessasi postitamme valmiit kuvat sinulle. Postituslisä tilauksiin on 19,90 €. Lunastamattomat työt laskutamme 1 kk:n päästä töiden valmistumisesta.