Alias Armaat

”Tahdon.”
Hääkuvauksenne elämänne tärkeimmän päivän hetkistä.
Kootkaa juuri teille sopivin paketti alla olevista vaihtoehdoista. Ottakaa yhteyttä ja voimme suunnitella paketin yhdessä kanssanne.

Hääpotretti studiossa tai miljöössä 295 € (+100€ lauantaisin)

Sis. 1 kpl 21×30 cm signeerattu kuva ja sen tiedosto.


Vihkitilaisuuden kuvaus 300 €

Sis. 100 kuvan signeeratun kuvakirjan ja tiedostot

Hääjuhlakuvaus 300 €

– ensimmäinen tunti. Lisätunnit 250 €/h
Sis. 200 kuvan signeeratun kuvakirjan ja tiedostot. Kuvaustunnit laskutetaan kokonaisina yksiköinä.

Huomenlahjakuvaus 180 €

Sis. 1 kpl 21×30 cm signeerattu kuva ja sen tiedosto.

Esimerkki räätälöidystä kuvauspaketista

Potrettikuvaus, vihkiminen, 2 tuntia tapahtumakuvausta (yhteensä kuvausta 4h)

1145€

Sis. noin 300 kuvan signeeratun kuvakirjan kaikista kuvauksista ja niiden tiedostot. Halutessanne saatte peruskuvankäsittelyn tapahtumakuviin tai vihkimiskuviin 30 €/kpl esimerkiksi taulua tai kiitoskorttia varten.

Yli 15km ylittävältä matkalta kilometrikorvaus 0,90€/km.
Viikonloppulisä 100 €.
Pyytäkää tarjous suuremmasta kokonaisuudesta!Ajanvaraus ja suunnittelu

Tulkaa käymään tai soittakaa meille numeroon 040 774 7226 ja kertokaa toiveenne. Varaamme teille sopivan kuvausajan sekä ajan yhdessä kanssanne tehtävään kuvaussuunnitteluun.
Tullessanne kuvaussuunnitteluun ette tarvitse valmista ideaa, vaan pääsette keskustelemaan ajatuksistanne kanssamme. Jos olette tykästyneet tiettyyn kuvaustyyliin, ottakaa mukaan näytettäväksi samankaltaisia kuvia tai kuvalinkkejä. Inspiroidutaan niistä yhdessä ja suunnitellaan juuri teidän näköisenne kuvat!
 

Kuvauspäivänä

>Kuvauspäivänä saapukaa kuvaukseen ajoissa, jotta ehditte rentoutua hetken ennen kuvausta. Kuvausvaatteet voitte pukea päälle myös studiollamme. Hääpäivästä ei kannata tehdä liian kiireistä, vaan jätä pelivaraa kuvauksen ja vihkimisen väliin. Rauhoittakaa kuvaustilanne, ja mikäli kuvat on tarkoitus tehdä kesken juhlapäivän, järjestäkää niin, ettei vieraille tule liikaa odotusta.
Kuvauksen aikana olette ammattilaisen varmoissa käsissä. Hääkuvauksessa tunne on tärkeä. Keskittykää siis tärkeän päivän fiilikseen ja antakaa tunteen näkyä.

Kuvatilaus ja maksaminen

Hääkuvauksissa puolet hääkuvauspaketin hinnasta maksetaan varauksen yhteydessä. Loput kuvauspaketin hinnasta veloitetaan kuvatilauksen valmistuttua.
Kuvienne koevedokset ovat nähtävillä verkossa salasanalla suojattuna noin viikon päästä kuvauksesta. Koevedoksista voitte valita mielestänne parhaat kuvat, jonka käsittelemme ja viimeistelemme valmiiksi tiedostoiksi sekä kuvauspakettiinne kuuluvaksi kuvatuotteeksi.
Kuvatilauksenne teette helposti sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä varaamalla asiointiajan studiollemme. Mikäli haluatte tilata kuvista erilaisia lisätuotteita, ovat mallit niistä nähtävillä studiollamme. Tuotteita voitte tilata ja selata myös täällä.
Tiedostot valitsemistanne ja pakettiinne kuuluvista kuvista saatte omaan käyttöönne täysin tulostus- ja käyttöoikeuksin. Koevedokset säilytämme verkossa 1,5 kk ja palautamme ne sinne nähtävillenne pyydettäessä.
Tilauksen toimitus

Tilauksesi on valmis noudettavaksi studioltamme noin 4 viikon kuluttua tilauksesta. Ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä.

Halutessasi postitamme valmiit kuvat sinulle. Postituslisä tilauksiin on 19,90 €. Lunastamattomat työt laskutamme 1 kk:n päästä töiden valmistumisesta.