Alias Muotokuvaus

”Sinun hetkesi, sinun elämäsi.”
Persoonallisesti räätälöity muotokuvaus elämän tärkeään hetkeen. Tallennamme askelia elämästä: lapsen ensimmäisistä vuosista arvokkaisiin potretteihin. Muotokuvaus on myös ihana lahja. Henkilökohtainen muotokuvaus studiossa tai miljöössä.

180 €

Sis. 1kpl kuvia muistitikulla.
Viikonloppulisä 100 €.


Ajanvaraus ja suunnittelu

Soita meille numeroon 040 774 7226 ja kerro toiveesi. Varaamme sinulle sopivan kuvausajan sekä ajan yhdessä kanssasi tehtävään kuvaussuunnitteluun. Sähköpostilla meidät saa kiinni joko laittamalla viestiä studio@aliasstudiot.fi tai suoraan kuvaajille: petra@aliascreative.fi sekä markus@aliascreative.fi
Tullessasi kuvaussuunnitteluun et tarvitse valmista ideaa, vaan pääset keskustelemaan ajatuksistasi kanssamme. Jos mielessäsi on tietty kuvaustyyli, ota mukaan näytettäväksi samankaltaisia kuvia tai kuvalinkkejä. Inspiroidutaan niistä yhdessä ja suunnitellaan juuri sinun näköisesi kuvaus!

Kuvauspäivänä

Kuvauspäivänä saavu kuvaukseen ajoissa, jotta ehdit rentoutua hetken ennen kuvausta. Kuvausvaatteet voit pukea päälle myös studiollamme. Kuvaus vaatii yhteistä keskittymistä, joten älä tule paikalle sairaana, vaan ilmoita esteestä mahdollisimman hyvissä ajoin.
Kuvauksen aikana olet ammattilaisen varmoissa käsissä. Etsimme esiin parhaat puolesi. Sinä olet tähti, joten nauti kuvauselämyksestä!

Kuvatilaus ja maksaminen

Kuvauspaketti maksetaan kuvauksen yhteydessä paikan päällä tai laskulla. Mikäli haluat tehdä lisäkuvatilauksen kuvauspakettiisi, voit maksaa sen tilauksen yhteydessä tai valmiita kuvia noudettaessa.

Kuviesi koevedokset ovat nähtävillä verkossa salasanalla suojattuna noin viikon päästä kuvauksesta. Koevedoksista voit valita mielestäsi parhaat kuvat, jotka käsittelemme ja viimeistelemme valmiiksi tiedostoiksi sekä kuvauspakettiisi kuuluviksi kuvatuotteiksi.

Kuvatilauksesi teet helposti sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä varaamalla asiointiajan studiollemme. Mikäli haluat tilata kuvistasi erilaisia lisätuotteita, ovat mallit niistä nähtävillä studiollamme. Tuotteita voit selata myös täällä.

Tiedostot valitsemistasi ja sinulle käsitellyistä kuvista saat omaan käyttöösi täysin tulostus- ja käyttöoikeuksin. Koevedokset säilytämme verkossa 1,5 kk ja palautamme ne sinne nähtävillesi pyydettäessä.

Tuotteemme toimitetaan sinulle aina laadukkaasti pakattuna ja isommissa teoksissa valokuvaajan signeerauksella varustettuna. Valokuvatulosteissa käytämme erittäin laadukasta sertifioitua valokuvapaperia.

Tilauksen toimitus

Tilauksesi on valmis noudettavaksi studioltamme noin 4 viikon kuluttua tilauksesta. Ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä.

Halutessasi postitamme valmiit kuvat sinulle. Postituslisä tilauksiin on 19,90 €. Lunastamattomat työt laskutamme 1 kk:n päästä töiden valmistumisesta.