Alias Askeleet

”Jokainen askel jättää jäljen.”
Lapsikuvaukset studiossa tai miljöössä elämän ensimmäisistä vuosista.

Hinta alkaen 180 €

Sis. 3 kpl kuvia muistitikulla.
Viikonloppulisä 100 €.

Kolmivuotispaketti 500€

Sis. kuvauksen kerran vuodessa 3 vuoden ajan, 3 kpl 21×30 cm signeerattuja kuvia ja niiden tiedostot.


Ajanvaraus ja suunnittelu

Tule käymään tai soita meille numeroon 040 774 7226 ja kerro toiveesi. Varaamme sinulle sopivan kuvausajan.

Kuvauspäivänä

Kuvauspäivänä saavu kuvaukseen ajoissa, jotta voimme keskustella kuvauksesta vielä ennen sen aloitusta. Kuvausvaatteet voit pukea päälle myös studiollamme. Kuvaus vaatii yhteistä keskittymistä, joten älä tule paikalle sairaana, vaan ilmoita esteestä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Pienille lapsille paras kuvaushetki on päiväunien jälkeen, jolloin lapsi on virkeimmillään.
Voit ottaa tarvittaessa lapselle mukaan pientä evästä, sillä tunnin kuvauksen aikana voi tulla nälkä. Kuvauspäivälle ei kannata järjestää muuta lapsen elämää sekoittavaa toimintaa, kuten rokotuksia.

Mukaan kuvaukseen voit tuoda lapsen lempilelun tai muuta kuvaan haluamaasi rekvisiittaa. Leluja lapsen viihdyttämiseksi löytyy myös studioltamme. Jos kotonanne on jokin lapselle erityisen mieluisa leikki tai tekeminen, voi myös siihen sopivat välineet ottaa mukaan kuvaukseen. Esimerkiksi piirtäminen, pallopelit tai vaikka perheen koiran paijaaminen ovat hauskoja tapahtumia.

Kuvauksen aikana olette ammattilaisen varmoissa käsissä. Lapsellesi kuvaus on mukava tuokio leikille ja hassuttelulle. Koko perhe on tervetullut mukaan kuviin ja viihdytysjoukkoihin.

Kuvatilaus ja maksaminen

Kuvauspaketti maksetaan kuvauksen yhteydessä paikan päällä tai laskulla. Mikäli haluat tehdä lisäkuvatilauksen kuvauspakettiisi, voit maksaa sen tilauksen yhteydessä tai valmiita kuvia noudettaessa.

Kuviesi koevedokset ovat nähtävillä verkossa salasanalla suojattuna noin viikon päästä kuvauksesta. Koevedoksista voit valita mielestäsi parhaat kuvat, jotka käsittelemme ja viimeistelemme valmiiksi tiedostoiksi sekä kuvauspakettiisi kuuluviksi kuvatuotteiksi.

Kuvatilauksesi teet helposti sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä varaamalla asiointiajan studiollemme. Mikäli haluat tilata kuvistasi erilaisia lisätuotteita, ovat mallit niistä nähtävillä studiollamme. Tuotteita voit selata myös täällä.

Tiedostot valitsemistasi ja sinulle käsitellyistä kuvista saat omaan käyttöösi täysin tulostus- ja käyttöoikeuksin. Koevedokset säilytämme verkossa 1,5 kk ja palautamme ne sinne nähtävillesi pyydettäessä.

Tuotteemme toimitetaan sinulle aina laadukkaasti pakattuna ja isommissa teoksissa valokuvaajan signeerauksella varustettuna. Valokuvatulosteissa käytämme erittäin laadukasta sertifioitua valokuvapaperia.

Tilauksen toimitus

Tilauksesi on valmis noudettavaksi studioltamme noin 4 viikon kuluttua tilauksesta. Ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä.

Halutessasi postitamme valmiit kuvat sinulle. Postituslisä tilauksiin on 19,90 €. Lunastamattomat työt laskutamme 1 kk:n päästä töiden valmistumisesta.